Δυνάμωσε τη Φωνή σου

Δυνάμωσε τη Φωνή σου
Επεισόδια Περιγραφή

Καμπάνια του MEGA για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Συμμετέχουν από την ενημέρωση οι: Δώρα Αναγνωστοπούλου, Ανθή Βούλγαρη, Στέλλα Γκαντώνα, Νίκη Λυμπεράκη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Στέλλα Στυλιανού, Ράνια Τζίμα.

Και από την ψυχαγωγία οι: Ρούλα Κορομηλά, Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Μενεγάκη, Δανάη Μπάρκα, Μαρία Μπεκατώρου, Αγγελική Νικολούλη, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η 25η Νοεμβρίου έχει ανακηρυχθεί Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και το MEGA συμμετέχει ενεργά στην ευαισθητοποίηση γύρω από ένα φλέγον κοινωνικό ζήτημα, με μια πολύπλευρη και δυναμική καμπάνια: «Δυνάμωσε τη φωνή σου»! Μην κλείνεις τα μάτια στη ζοφερή καθημερινότητα για εκατομμύρια γυναικών, όπως διαμορφώνεται συχνά πίσω από κλειστές πόρτες.

Για μια εβδομάδα, από τις 20 ως τις 26 Νοέμβρη, το MEGA αναλαμβάνει να περιγράψει τα βήματα για την εξάλειψη της βίας κατά γυναικών μέσα από εκτενή ρεπορτάζ, συνεχείς αναφορές, ειδικές εκπομπές και διαρκή πληροφόρηση από τον αέρα του σταθμού, αλλά και τα social media.

Παράλληλα, 14 γυναίκες, παρουσιάστριες του MEGA, υψώνουν την παλάμη τους και μας θυμίζουν πως υπάρχει τρόπος να μπει τέλος στην κακοποίηση. Η χειρονομία για την κακοποίηση γεννήθηκε στον Καναδά το 2020, μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον της καραντίνας που όξυνε δραματικά τα φαινόμενα ενδοικογενειακής βίας. Έκτοτε, έγινε το ειρηνικό όπλο απέναντι σε θύτες που φορούν τη μάσκα του οικείου προσώπου και απειλούν τη σωματική ακεραιότητα και την ψυχική αρτιότητα των γυναικών.

Αυτόν το Νοέμβριο, το MEGA στέκει ανεπιφύλακτα στο πλευρό κάθε γυναίκας με ένα ηχηρό σλόγκαν: «Δυνάμωσε τη φωνή σου»! Είναι… στο χέρι ανδρών και γυναικών.